top of page

Diensten

Wat leuk dat jullie geïnteresseerd zijn in de services die Desire Weddings biedt. Op deze pagina staan de verschillende mogelijkheden omschreven. Is het net niet helemaal waar jullie naar op zoek zijn? Ik maak ook graag een arrangement op maat!

photos-by-lanty-O38Id_cyV4M-unsplash.jpg
2.png
samantha-gades-RHAtRIT3-CE-unsplash.jpg

Proposal Planner

Voordat het plannen van de grote dag kan gaan beginnen, moet natuurlijk eerst dé vraag gesteld worden. Ook dit moment gaan jullie nooit meer vergeten. Kan je wel wat hulp gebruiken met de voorbereidingen en de uitvoering? Ik help graag mee met het verrassen van je partner!

* Vanaf €250,00 

3_edited.png

Wedding Planner

Dé grote vraag is gesteld, het antwoord was volmondig ‘JA’ en het plannen van de mooiste dag van jullie leven kan gaan beginnen. Hier komt heel veel bij kijken en daarom help ik jullie graag van begin tot eind. Met jullie wensen in gedachte bepalen we een budget, ga ik op zoek naar de perfecte locatie, de juiste leveranciers, stellen we gezamenlijk de gastenlijst op, verzorg en verstuur ik de save-the-date kaarten en uitnodigingen en beantwoord ik al jullie vragen. Natuurlijk ben ik ook aanwezig op jullie grote dag, zodat jullie nergens naar om hoeven te kijken. Ook na de bruiloft ben ik nog beschikbaar voor jullie en help ik graag mee met het maken en versturen van het bedankkaartje, het nakijken van facturen en andere afrondende werkzaamheden.

*Vanaf €1300,00

MariekeZelissePhotography-37_websize.jpg
2.png
MariekeZelissePhotography-5_websize.jpg

Ceremonie Meester

Willen jullie liever zelf alles regelen, maar op de dag zelf onbezorgd genieten en alles uit handen geven? Dan ben ik graag jullie ceremoniemeester! Het inhuren van een professionele ceremoniemeester heeft meerdere voordelen, maar de belangrijkste is toch wel dat deze eervolle, maar drukke taak niet uit handen gegeven hoeft te worden aan iemand uit jullie familie of vriendenkring. Op deze manier kan iedereen volop mee genieten van jullie dag.


We maken ruim van te voren kennis met elkaar, vervolgens ontmoet ik jullie een maand voor de bruiloft om alle details te bespreken, zodat ik een draaiboek kan maken. Deze bespreken we door en deel ik met  alle betrokken leveranciers. Op de dag zelf ben ik het aanspreekpunt voor jullie, maar ook voor jullie gasten en leveranciers, zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten!

*Vanaf €750,00

Adviesgesprekken

Willen jullie de dag zoveel mogelijk zelf plannen, maar kunnen jullie wel wat advies gebruiken? Het maakt niet uit in welke fase van de planning jullie vastlopen; ik help jullie graag! Jullie bepalen waar we het over gaan hebben in het gesprek. Zo kunnen jullie allerlei vragen stellen, maar kunnen we ook gezamenlijk brainstormen over onvergetelijke ideeën voor jullie bruiloft of kunnen we gezamenlijk een budget bepalen of een draaiboek in elkaar zetten. Alles is mogelijk.

* Vanaf €100,00

MariekeZelissePhotography-2_websize.jpg
2.png
3_edited.png
jordan-arnold-Ul07QK2AR-0-unsplash.jpg
3_edited.png

Personal Assistant

Willen jullie tijdens het organiseren van jullie bruiloft toch nog wel wat taakjes uit handen geven? Wellicht is er een taak wat jullie zelf niet zo leuk vinden om te doen, is er iets wat meer tijd kost dan verwacht of zoeken jullie iemand om de administratie bij te houden. Ik sta voor jullie klaar!

* Vanaf €75,00

2.png

Dat kan! Laat via het contactformulier je gegevens achter en dan plannen we een vrijblijvend telefonische / online afspraak in. 

Kennismaken?

Bedankt voor je bericht!

bottom of page