J & R 

"Desiree heeft mijn man geholpen met het voorbereiden van het huwelijksaanzoek. Het is ze heel goed gelukt om het voor mij verborgen te houden, want ik had geen idee.

Voor de voorbereiding van de bruiloft heeft ze meegedacht met de planning, de uitvoering, de bedankjes en was ze contactpersoon voor degenen die een hotelkamer wilden boeken (65 personen). Dit maakte alles overzichtelijk, want doordat ze meedenkt zagen we niets over het hoofd.

Door Corona is mijn bruiloft heel anders verlopen. We hebben het verzet en uiteindelijk geannuleerd en het in zeer besloten kring gehouden. Desiree heeft snel gehandeld. Op de dag van mijn bruiloft heeft ze mij een fotoboek (gastenboek) gegeven, waarin de gasten die niet konden komen, ons toch nog een mooie dag konden toewensen. Familie en vrienden waren er in gedachte bij. In zulke omstandigheden is het toch fijn om te weten dat ze aan ons denken.

Desiree heeft ruime ervaring in de hotelbranche en hierdoor weet ze van aanpakken, maar is tegelijkertijd ook klantvriendelijk. De manier van communiceren is duidelijk. Mijn twijfels kon ik met haar bespreken en ze had altijd goede raad. Desiree heeft ons, tot zover we wilden, ontzorgt."

1ad2260a-175e-4318-9def-30eebcc081f2.jfi
2.png

L & E

"Bedankt voor het fijne adviesgesprek. Je hebt ons zeker geholpen en nu kunnen we zelf verder met het plannen en regelen van onze bruiloft."

2.png

C & N

Desiree hebben wij leren kennen als een vakkundige vrouw die niks overlaat aan het toeval. Ze is niet beroerd om extra taken op zich te nemen en om een aantal keer langs te komen.

 

We hopen persoonlijk dat de corona pandemie snel voorbij is zodat Desiree eindelijk haar passie verder kan ontplooien!

Bedankt voor onze prachtige dag! 
Liefs Caroline en Niels

9f830d36-171a-4306-b90d-91c2bbc2708c.jfif
2.png
Patrick en Lisa.jpeg
2.png

L & P

Desiree was tijdens onze bruiloft op donderdag 2 juni onze ceremoniemeester. Terwijl binnen de ceremonie plaatsvond was Desiree buiten op het terras al druk bezig met het ontvangen van de leveranciers voor de lunch, taart en voor het oplaten van de duiven.

Dat was voor ons ook de belangrijkste reden om een externe ceremoniemeester te vragen in plaats van familie of vrienden. Zodat onze gasten volledig kunnen genieten en zich niet druk hoeven te maken over het “draaiboek” en de tientallen leveranciers.

 

Desiree is tijdens de bruiloft volledig opgegaan tussen onze gasten en straalde zelf ook uit dat ze het ontzettend naar haar zin had. Hoe druk het programma ook is, ze heeft alles volledig onder controle wat natuurlijk ook te maken heeft met haar perfecte voorbereiding. Ze is erg toegankelijk, vrolijk maar tegelijk ook heel professioneel met haar werk bezig. Ook in de voorbereidingen naar onze bruiloft hebben wij veel aan Desiree gehad waarbij ze handige tips heeft gegeven en ook mee is geweest naar de bespreking bij de ceremonie- en feestlocatie.

We hebben van onze gasten veel complimenten gekregen over onze ceremoniemeester en zelf zijn wij dan ook erg tevreden over Desiree. Ze komt alle afspraken volledig na.

Onze bruiloft is helemaal gelopen zoals wij hadden gehoopt en dat is mede dankzij Desiree. Wij kunnen “Desire Weddings” voor 100% aanbevelen als ceremoniemeester en wensen haar heel veel succes voor de toekomst.

 

Patrick & Lisa, bruidspaar 2 juni 2022