top of page

J & R 

"Desiree heeft mijn man geholpen met het voorbereiden van het huwelijksaanzoek. Het is ze heel goed gelukt om het voor mij verborgen te houden, want ik had geen idee.

Voor de voorbereiding van de bruiloft heeft ze meegedacht met de planning, de uitvoering, de bedankjes en was ze contactpersoon voor degenen die een hotelkamer wilden boeken (65 personen). Dit maakte alles overzichtelijk, want doordat ze meedenkt zagen we niets over het hoofd.

Door Corona is mijn bruiloft heel anders verlopen. We hebben het verzet en uiteindelijk geannuleerd en het in zeer besloten kring gehouden. Desiree heeft snel gehandeld. Op de dag van mijn bruiloft heeft ze mij een fotoboek (gastenboek) gegeven, waarin de gasten die niet konden komen, ons toch nog een mooie dag konden toewensen. Familie en vrienden waren er in gedachte bij. In zulke omstandigheden is het toch fijn om te weten dat ze aan ons denken.

Desiree heeft ruime ervaring in de hotelbranche en hierdoor weet ze van aanpakken, maar is tegelijkertijd ook klantvriendelijk. De manier van communiceren is duidelijk. Mijn twijfels kon ik met haar bespreken en ze had altijd goede raad. Desiree heeft ons, tot zover we wilden, ontzorgt."

1ad2260a-175e-4318-9def-30eebcc081f2.jfi
2.png

L & E

C & N

Desiree hebben wij leren kennen als een vakkundige vrouw die niks overlaat aan het toeval. Ze is niet beroerd om extra taken op zich te nemen en om een aantal keer langs te komen.

 

We hopen persoonlijk dat de corona pandemie snel voorbij is zodat Desiree eindelijk haar passie verder kan ontplooien!

Bedankt voor onze prachtige dag! 
Liefs Caroline en Niels

"Bedankt voor het fijne adviesgesprek. Je hebt ons zeker geholpen en nu kunnen we zelf verder met het plannen en regelen van onze bruiloft."

9f830d36-171a-4306-b90d-91c2bbc2708c.jfif
2.png

Foto: Dick Zonneveld Piek

Patrick en Lisa.jpeg
2.png

Foto: Natalie Hogerhuis Fotografie

S & K

Wij zijn ontzettend blij geweest met alle hulp en kennis die Desiree als weddingplanner paraat had! Niets was te veel gevraagd en zij kwam met leuke en creatieve ideeën voor onze dag. Zo voelde alles helemaal op maat op onze speciale dag. De afspraken met Desiree in aanloop van onze bruiloft waren ook altijd gezellig en we hadden dan weer echt het gevoel dat wij verder konden met het plannen. 

 

Doordat Desiree erg precies en punctueel was hebben wij op de dag zelf ook nergens zorgen om gehad en puur kunnen genieten. Zij maakt duidelijke afspraken met alle leveranciers en laat niets aan het toeval over. Zij kon goed onze wensen tot werkelijkheid brengen en ik zou het iedereen aanraden om haar services te gebruiken! 

 

Wij hebben uiteindelijk een prachtige kerstbruiloft gehad met een totaal van 65 ceremoniegasten en 120 avondgasten. 

 

Bedankt Desiree voor alle goede zorgen en het perfect maken van onze dag.

 

Sander & Kayleigh, 24-12-2022. 

Bruiloft Kimberly en Youri.jpg
2.png

Foto: Merry Fotografie

L & P

Desiree was tijdens onze bruiloft op donderdag 2 juni onze ceremoniemeester. Terwijl binnen de ceremonie plaatsvond was Desiree buiten op het terras al druk bezig met het ontvangen van de leveranciers voor de lunch, taart en voor het oplaten van de duiven.

Dat was voor ons ook de belangrijkste reden om een externe ceremoniemeester te vragen in plaats van familie of vrienden. Zodat onze gasten volledig kunnen genieten en zich niet druk hoeven te maken over het “draaiboek” en de tientallen leveranciers.

 

Desiree is tijdens de bruiloft volledig opgegaan tussen onze gasten en straalde zelf ook uit dat ze het ontzettend naar haar zin had. Hoe druk het programma ook is, ze heeft alles volledig onder controle wat natuurlijk ook te maken heeft met haar perfecte voorbereiding. Ze is erg toegankelijk, vrolijk maar tegelijk ook heel professioneel met haar werk bezig. Ook in de voorbereidingen naar onze bruiloft hebben wij veel aan Desiree gehad waarbij ze handige tips heeft gegeven en ook mee is geweest naar de bespreking bij de ceremonie- en feestlocatie.

We hebben van onze gasten veel complimenten gekregen over onze ceremoniemeester en zelf zijn wij dan ook erg tevreden over Desiree. Ze komt alle afspraken volledig na.

Onze bruiloft is helemaal gelopen zoals wij hadden gehoopt en dat is mede dankzij Desiree. Wij kunnen “Desire Weddings” voor 100% aanbevelen als ceremoniemeester en wensen haar heel veel succes voor de toekomst.

 

Patrick & Lisa, bruidspaar 2 juni 2022

MariekeZelissePhotography-10_websize.jpg
2.png

Foto: Marieke Zelisse Photography

Y & K

Lieve Desiree,

Wat ben jij toch een ongelofelijk spontane lief en gezellig dame.
Na ons eerst gesprek wisten wij al gelijk; dat is haar, wij willen dat zij ons helpt. Tot de dag van vandaag nog geen seconde spijt gehad van dit besluit.


Zowel met de voorbereidingen, in het contact en ook op de dag zelf heb je ons zoveel last en stress uithanden genomen. Jij wist precies hoe wij het wilde, jij zou daar zorg voor dragen en dat heb je geweldig gedaan. Ik ben zoals jij nu wel weet een kleine beetje een control freak, maar ik heb hier totaal geen last van gehad, omdat ik wist dat het allemaal wel goed zou komen.


Ook kregen wij enorm veel complimenten over de spontane dame met die mooie glimlach. Iedereen kon voor zijn vragen bij jou terecht. Ik hoefde je alleen maar aan te kijken op de dag zelf en je wist gelijk wat ik bedoelde.

Het was in een woord geweldig. Jij hebt echt voor ons de grote dag gemaakt. Hoe je om ging met mijn kleine man was fijn. Hij was gelijk op zijn gemak bij jou. Bij dit alles blijf je ook nog zo bescheiden en dat maak jou een enorm mooi mens.

Mocht ik ooit nog een groot feest geven (niet trouwen hoop ik), zal ik jou hulp vragen. Met alle kennis heb jij onze ideeën zo neergezet. Dankjewel lieve Desiree.

bottom of page